Download dit design til Dropbox

Når du skaber et vildt design, er en af de første ting, du vil gøre, sikkert at dele det med andre du kender. Du kan selvfølgelig gøre det via sociale medier eller email, men når du bruger Shutterstock billedredigeringsprogrammet, kan du nemt dele designs via Dropbox. Dropbox lader dig downloade og uploade versioner med høje opløsninger af dit arbejde, og det gør det til den bedste måde at dele på, når kvalitet er vigtig. For at lære hvordan du bruger Dropbox effektivt til nemt at dele billeder, overvej de følgende tip.

1. Opret, navngiv og gem dit arbejde
Inden du kan downloade eller uploade dine design til Dropbox, skal du oprette dit design på billedredigeringsprogrammets lærred, og så navngive og gemme dit arbejde. Med millionvis af fotografier, vektorer og illustrationer at vælge fra - for ikke at nævne ressourcer som for eksempel filtre og oprettelse af figurer - er det nemt at skabe et design. Du kan navngive et design, som du har lavet, ved at navigere til hovedmenuen og klikke i feltet til højre, hvor der står "Design uden titel". Når du har gjort det, kan du ændre navnet på dit arbejde, og navigere til rullegardinsmenuen og vælge Gem som.

2. Vælg det rette abonnement til dine behov
Når du har lavet, navngivet og gemt dit arbejde, har du flere muligheder til at gå videre. Du kan søge efter og tilføje Shutterstock billeder til dit design, og så licensere dem, når du er klar. Abonnementerne omfatter enkle priser og gode fordele, så du ved nøjagtigt, hvad du får.

3. Download og upload
Når du vælger et abonnement, kan du downloade eller uploade dine design til hvilken som helst platform, du har lyst til. Udover sociale medier som for eksempel Facebook, Twitter og Pinterest, kan du også gemme dine design til Dropbox. At gemme til Dropbox giver dig frihed til at vælge dit billedes opløsning og filformat. Når du har lavet dine specifikationer, kan du downloade dit design, logge på din Dropbox konto og dele det arbejde, du har lavet i Shutterstock's grafiske designværktøj. Dropbox gør dig også i stand til både at downloade og uploade design, så du aldrig behøver at bekymre dig om tilgængelighed.

4. Del med dit publikum
Det bedste ved at skabe et design med det grafiske designværktøj er at dele det med din familie, venner eller et hvilket som helst publikum, du har lyst til at dele med. Ved at bruge Dropbox gør du det nemmere, fordi det lader dig uploade design, som er tilgængelige for andre til at downloade. Hvis du vil dele en høj-opløsning version af dit arbejde, kan du gemme det i Dropbox og sende et link til dit publikum, hvor de kan downloade det. Denne frihed lader dig maksimere tilgængeligheden af dit arbejde, eller du kan bare dele det med nogle få personer, hvis du har lyst til det. Lige meget hvad dine planer er, så er Dropbox og Shutterstock de eneste ressourcer du har brug for til at nå dine mål.

Bemærk: Det er kun Editor Pro brugere, der kan gemme designs til Dropbox og Google Drive.