Del dit design på sociale medier

Det eneste, der er bedre end at skabe et fantastisk design, er at vise det frem og dele det med mennesker, der vil sætte pris på dit arbejde. Shutterstock Editor er perfekt til hvert eneste trin i design processen. Med millionvis af billeder, vektorer og illustrationer — eller muligheden for at importere dine egne - kan du skabe næsten alt, hvad du har lyst til og nemt dele det med et ivrigt Twitter eller Pinterest publikum. Tjek disse tip til en introduktion til at dele på sociale medier med Shutterstock designværktøj.

1. Gem, navngiv og del så
Inden du går på Twitter eller Pinterest for at dele dine designs skal du først gemme og navngive dit arbejde. Du gør det ved at navigere til hovedmenuen og vælg fil rullegardinsmenuen. Derfra kan du gemme som og navngive det design, du arbejder på. Alle gemte designs er tilgængelige fra Designs panelet. Du kan så nemt gå tilbage til det og dele igen, hvis du vil på et senere tidspunkt. For at få adgang til gemt arbejde, naviger til lærred-værktøjsbjælken og vælg ikonet, der ser ud som filer - der skal stå Designs, når du ruller hen over det. Alternativt, kan du også bruge tastatur-genvejen D.

2. Del direkte på Facebook
Når du har gemt dit arbejde, er du klar til at offentliggøre det og dele det med dit publikum. Hvilket bedre sted at gøre det, end på Twitter? Det er en perfekt måde at nå et bredt publikum og du kan inkludere en kort bemærkning med indslaget. Pinterest er også rigtig god til at dele nyttige design, som kan sendes rundt inden for en gruppe.

Det er nemt at udgive dine egne designs: på hovedmenuen, yderst til højre, vil du se en grå knap, der hedder Del. Når du klikker den, får du mulighed for at Dele på enten Twitter eller Pinterest. Når du klikker på det, vil du blive bedt om at logge på og give Shutterstock adgang til din profil. Du kan så redigere og tilpasse indslaget og endda inkludere hashtags som for eksempel #MadeWithEditor.

3. Del via et link
Der er en sidste måde at dele dine design, som du skaber i Shutterstock Editor. Udover nemt at kunne sende dine design til platforme som for eksempel Twitter og Pinterest, har designværktøjet en indbygget kapacitet til at oprette unikke links, der svarer direkte til dit arbejde. Du kan oprette dit eget unikke link ved at navigere til Del knappen igen, vælg kopier link og kopiere URL, der bliver oprettet. Linket er offentligt og vil vise brugere vej til dit design, som det er på designværktøjets lærred.

Bemærk: Editor Basic brugere vil altid se et "Lavet med Shutterstock Editor" mærke i det nederste højre hjørne af et design der deles på sociale medier.