Kan Shutterstock billeder bruges til logoer og varemærker?

Når vores kunder køber et Shutterstock billede, får de mange fordele, afhængigt af den type licens de vælger at købe. Vores Shutterstock servicevilkår tillader dog ikke, at man bruger billeder, illustrationer eller vektorer til et logo, en del af et logo eller som et væremærke.

Eksklusive rettigheder

Fordi vi gerne vil hjælpe alle vores kunder, er det muligt, at vi kan hjælpe dig med at licensere enten et billede eller et videoklip eksklusivt.  For at kunne gøre det, skal Shutterstock modtage copyright fra bidragyderen og så give dig eksklusive rettigheder. Disse rettigheder vil omfatte at bruge arbejdet til varemærker og logoer.

Priser for eksklusive rettigheder

Shutterstock har ikke nogen faste priser på eksklusive rettigheder, da omkostningerne afhænger af flere forskellige faktorer. Først og fremmest skal kunstneren være villig til at sælge sin copyright eksklusivt. Når en bidragyder siger ja til at sælge copyright til et billede eller et videoklip, vil de rettigheder også gælde frem i tiden. Enhver tidligere købt royalty-fri licens til billedet eller klippet vil forblive aktiv.

Vi er her for at hjælpe

Du skal bruge nogle enkelte oplysninger, hvis du bestemmer dig for at købe eksklusive rettigheder til et klip eller billede.  De omfatter:

• Billedets ID – et billede eller klip ID kan ses ved at klikke på minibilledet. Når siden åbner, vil du kunne se et royalty-fri stock billede ID nummer lige under billedet.
  • Klip ID - Når du klikker på et minibillede på vores side med klip, vil en side åbne, hvor du kan se hele klippet. Stock klip ID kan ses til højre for klippet.
  • Hensigt – Du skal også være klar med en kort beskrivelse af, hvordan du planlægger at bruge indholdet, hvis kunstneren siger ja til at sælge sin copyright.
  • Første tilbud – Fordi der ikke er nogen fastsat pris for eksklusive rettigheder, skal du være parat til at give et tilbud som Shutterstok kan give videre til kunstneren.

Når du har disse oplysninger klar kontakt vores kundesupport så vil vi gøre vores bedste for at samarbejde med bidragyderen og sikre copyright til dig.