Brug af billeder i software, apps, og videospil

Du kan bruge Shutterstock billeder i computersoftware, videospil, og mobile apps. Standard- og Udvidet licens tillader ubegrænsede kopier og digital distribution. Vælg din Standard- eller Udvidet licens abonnement på vores Planer og priser- side.

Har du brug for et større antal billeder? Eller licens og adgang til flere brugere? Vi kan tilpasse en pakke til dig, uanset om det er 60billeder eller 6.000 billeder. Hvis du er interesseret, så bedes du kontakte os og lad os vide, hvor mange billeder du har brug for, og vi kan sende et skræddersyet tilbud til dig.