Tilgængelige billedstørrelser

Shutterstock billeder fås i flere størrelser, så du kan vælge det, der passer bedst til dine behov. Alle billeder kan fås i lille, medium og stor størrelse. Den store størrelse fil er generelt den originale, som blev indsendt af bidragyderen. Det er den bedste kvalitet du kan få.

Billedstørrelse guide:

• Lille (S) har den korteste download tid og er egnet til digitalt brug.
  • Medium (M) er egnet til små prints og digitalt brug.
  • Stor (L) er den originale fil indsendt af bidragsyderen. Egent til store print og også digitalt brug.

Generelt anbefaler vi at downloade den store størrelse og tilpasse det. Du kan altid komme tilbage og gen-downloade i andre størrelser så længe du har en aktiv plan.

Udvidet licens billedstørrelse
Når du vælger vores udvidede licens (EL), vil du downloade et stort billede i TIFF format. Dimensionerne og DPI til dette billede er ikke anderledes end en stor størrelse JPEG fil, men filstørrelsen (i megabytes) er større. TIFF filer foretrækkes tit at trykkefirmaer, men er den samme kvalitet som vores store JPEG. Kunder bør kun vælge en udvidet licens TIFF når de har brug for ekstra licens brug, ikke når de leder efter filer af højere kvalitet.

Billede DPI
Alle Shutterstock billeder kommer i 300 DPI (dots per inch). Til print, er 300 DPI standard, mens 72 DPI er standarden for webbrug. Når man opretter indhold beregnet til at blive set på en skærm, kan man justere DPI ved at bruge almindelige redigeringsværktøjer (som for eksempel Shutterstock Editor).

Hvad med vektor størrelser?
Shutterstock vektor illustrationer kan skaleres til enhver størrelse uden tab af opløsning. De har kan også redigeres. Lær mere om vektor filer her.