Hvordan bruger jeg en rabatkode ved mit køb?

Hvis du har modtaget en rabatkode, kan den bruges til et Shutterstock køb. Rabatkoder er forskellige; nogle skal bruges til bestemte abonnementer eller i bestemte situationer.

Sådan bruger du en rabatkode:

1. Besøg Shutterstock's sider med billede-, videoklip-eller musik-abonnementer for at vælge det abonnement, som du vil købe med din kode
  2. Ved kassen, klik på "Har du en kuponkode?"
  3. Indtast koden i det felt, kommer frem
  4. Klik på "Anvend" for at få rabatprisen
  5. Du bør nu kunne se den rabat, der afspejles i dit samlede køb samt kuponen, der er anført under hver gældende vare.

På udkig efter rabat? Vi hjælper dig! Klik her for at få 10% rabat på dit næste online køb (kun på Standard Licens produkter).