Hvordan bruger jeg en rabatkode ved mit køb?

Hvis du har modtaget en rabatkode, kan den bruges til et Shutterstock køb. Rabatkoder er forskellige; nogle skal bruges til bestemte abonnementer eller i bestemte situationer.

Sådan bruger du en rabatkode:

1. Besøg Shutterstock's sider med billede-, videoklip-eller musik-abonnementer for at vælge det abonnement, som du vil købe med din kode
  2. Ved kassen, klik på "Har du en kuponkode?"
  3. Indtast koden i det felt, kommer frem
  4. Klik "Anvend" for at få rabatprisen
  5. Du skulle nu kunne se rabatten trukket fra din købspris

Hvis du betaler med en check eller bankoverførsel, kontakt os og fortæl os hvilken kuponkode du bruger og vi vil trække rabatten fra på din faktura.

Leder du efter rabat? Vi hjælper dig! Klik her for at få 10% rabat på dit næste online køb (kun på Standard Licens produkter).