Hvordan kan jeg ændre mine konto oplysninger?

Gennemgang og redigering af din konto-information er enkelt. Først skal du logge på din Shutterstock konto med din e-mail/brugernavn og adgangskode. Du vil se flere kategorier på menuen til venstre på siden:

• Abonnementer: se dine abonnementer,  aktiver/de-aktiver Automatisk Fornyelse, og se udløbsdato for dit abonnement og resterende downloads

• Profil: ændre kontodetaljer, som for eksempel adgangskode og kontaktoplysninger

• Fakturering: opdater dine kreditkort oplysninger (hvis gældende) og faktureringsadresse

• Købsoversigt: en oversigt over dine køb (omfatter kvitteringer/fakturaer)

• Præferencer: juster kommunikations- og skærm-indstillinger