Åbn Vectors på en Mac

Når du åbner vectors/EPS filer på en Apple computer, kan det ske at Apple's forhåndsvisning åbner filen. Det er fordi at forhåndsvisning er indstillet som standard applikationen til at åbne vectors/EPS filer.

Åbning af Vectors/EPS filer
Forhåndsvisning kan åbne filen i en kun læselig udgave, men du kan ikke redigere filen. Hvis du vil redigere filen, åbn Adobe Illustrator, vælg Åbn og naviger så til EPS filen. Det vil åbne filen i Illustrator og du vil være i stand til at redigere den.

Indstil Illustrator som standard for Vectors/EPS filer
For at indstille Illustrator som standard programmet til vectors/EPS filer, vælg EPS filen, og så enten højre-klik og vælg "Hent Info" eller tryk på Command+I. I "Hent Info" feltet, vælg Åbn med, vælg så Adobe Illustrator fra listen. Hvis den ikke er på listen, vælg Andet og browse til Illustrators applikation fil-lokalitet.

Du kan ændre denne indstilling kun for denne fil eller klik Ændre alle for at åbne alle vectors/EPS filer med Illustrator.