Pokud provedu aktualizaci stahování na rozšířenou licenci, bude použit některý z mých stávajících plánů pro stahování?

V některých případech budou mít zákazníci využít možnosti zakoupení jednotlivé rozšířené licence při prohlížení obrázku. Zaškrtněte políčko „Aktualizovat na rozšířenou licenci“ a klepněte na „Stáhnout“. Budete přesunuti na prodejní stránku, kde můžete tuto licenci zakoupit. Jedná se o samostatnou transakci, při níž nebude použito žádné z Vašich dostupných stahování pokud máte stávající plán.

  • Pomohl vám tento článek?

Nedaří se vám najít to, co hledáte?