Jak mohu zrušit svůj plán Shutterstock?

Plány předplatného Shutterstock jsou poskytovány na základě platby předem tak, abyste měli vždy zajištěnou možnost stahování. Oprávněnost zrušení se liší na základě plánu, který máte.

Měsíční plány předplatného a plány na vyžádání
Opakované poplatky za tyto plány lze jednoduše zastavit vypnutím funkce automatického obnovení. U měsíčního plánu předplatného zůstane Váš plán dostupný až do následujícího data fakturace. V případě plánů na vyžádání budete mít přístup k veškerým zbývajícím stahováním, dokud jim neskončí platnost (365 dnů po nákupu).

Roční plány předplatného
Pokud jste si zakoupili jednoroční plán předplatného s měsíční fakturací, zvolili jste si plán, který nabízí zvýhodněnou měsíční cenu pro jednoroční závazek.

 Pokud potřebujete svůj plán zrušit ještě před vypršením ročního závazku, může být ke dni jeho zrušení účtován poplatek. Chcete-li více informací nebo chcete požádat o zrušení, kontaktujte nás prosím.

Ochrana cen
Po vypnutí funkce automatického obnovení se zároveň vzdáváte výhody ochrany cen Shutterstock (pro plány předplatného ke stahování obrázků), které jsou jinak zmrazeny na základní ceně Vašeho plánu (s výjimkou zvýhodněných kódů), takže trvale hradíte stejnou částku, i když se ceny v budoucnu zvýší. Ochrana ceny funguje po dobu 15 měsíců od původního nákupu, a to za předpokladu, že Váš plán zůstává aktivní pomocí funkce automatického obnovení.
  • Pomohl vám tento článek?

Nedaří se vám najít to, co hledáte?