Jak mohu vypnout automatické prodloužení?

Všechny naše plány předplatného jsou pro vaše pohodlí nastaveny na automatické prodloužení, abyste je nemuseli opakovaně kupovat každý měsíc nebo při každém vyčerpání stahování balíčků. Automatické prodloužení je specifické pro jednotlivé plány, takže je potřeba jej spravovat zvlášť pro každý plán, který si zakoupíte. Nastavení automatického prodloužení můžete snadno změnit na stránce Plány ve svém účtu. Další informace o tom, jak funguje funkce automatického prodloužení, se dozvíte zde.

Mohu tuto funkci vypnout?

Pokud chcete mít kontrolu nad tím, jak často je váš plán prodlužován, můžete funkci automatického prodloužení u svého účtu vypnout. Stačí se přihlásit k účtu Shutterstock, vstoupit na stránku Plánů a vypnout možnost automatického prodloužení. Vypnutí funkce automatického prodloužení vám nebrání ve využití zbývajících stahování v aktuálním plánu, zamezí jen prodloužení vašeho plánu o další měsíc.

Jak ukončím plán s ročním závazkem?

Pokud nechcete, aby se váš roční plán předplatného Shutterstock prodloužil o další rok, můžete funkci automatického prodloužení kdykoli vypnout. Vypnutí funkce automatického prodloužení nezmění váš roční závazek. Po celou dobu trvání vašeho plánu budeme pokračovat v měsíčních fakturacích. Další informace se dozvíte zde.

  • Pomohl vám tento článek?

Nedaří se vám najít to, co hledáte?