Jak mohu vypnout automatické prodloužení?

Všechny naše plány předplatného jsou pro vaše pohodlí nastaveny na automatické prodloužení, abyste je nemuseli opakovaně kupovat každý měsíc nebo při každém vyčerpání stahování balíčků.

Jak automatické prodloužení funguje?

Všechny balíčky snímků placené za stažení jsou fakturovány s funkcí automatického prodloužení jedním ze dvou způsobů:

  • Několik dní před datem vypršení platnosti, což je jeden rok od doby nákupu
  • Po provedení posledního stahování

Měsíční plány jsou prodlužovány několik dní před koncem každého fakturačního cyklu a poskytují vám stálý přístup k naší knihovně snímků. Pokud si všimnete automatického zúčtování z naší strany, je velká šance, že se váš účet každý měsíc prodlužuje.

Mohu tuto funkci vypnout?

Pokud chcete mít kontrolu nad tím, jak často je váš plán prodlužován, můžete funkci automatického prodloužení u svého účtu vypnout. Stačí se přihlásit k vašemu účtu Shutterstock, vstoupit na stránku plánů předplatného a vypnout možnost automatického prodloužení.

Automatické prodloužení je specifické pro jednotlivé plány, proto je u všech plánů, které si v budoucnu zakoupíte, budete muset vypnout zvlášť.  Pokud o automatické prodloužení nemáte zájem, při nákupu můžete jednoduše zrušit zaškrtnutí políčka Automatické prodloužení na stránce souhrnu objednávky.

Jak ukončím plán s ročním závazkem?

Pokud si přejete ukončit roční odběr služeb Shutterstock, můžete kdykoli vypnout funkci automatického prodloužení, aby se váš plán po skončení ročního závazku již neprodloužil. Další informace se dozvíte zde.

  • Pomohl vám tento článek?

Nedaří se vám najít to, co hledáte?