Jak mohu vypnout Automatické obnovení?

Pokud na svém bankovním účtu najdete poplatek od společnosti STK*Shutterstock, naúčtovali jsme vám jej my! Pokud si nejste jisti, proč vám byl poplatek naúčtován, pravděpodobně jde o výsledek Automatického obnovení, které je aktivní ve vašem plánu. 

Při nákupu plánu předplatného Shutterstock je standardně Automatické obnovení zapnuto. Když je Automatické obnovení zapnuto, automaticky je vám před vypršením platnosti aktuální plánu naúčtován poplatek, abyste i nadále mohli mít ničím nerušený přístup k více než 50 milionům nádherných obrázků.

Získáte rovněž  službu Ochrana ceny společnosti Shutterstock. Ta uzamkne základní cenu vašeho plánu ke stahování obrázků (bez slevových kódů), takže budete pořád platit stejnou částku – i kdyby v budoucnu došlo ke zdražení. Ochrana ceny funguje po dobu 15 měsíců od původního nákupu, a to za předpokladu, že váš plán zůstává aktivní pomocí Automatického obnovení.

Automatické obnovení lze vypnout v nabídce Podrobnosti o účtu.

Informace o tom, jak Automatické obnovení funguje:
Měsíční plány předplatného jsou znovu účtovány několik dní před koncem měsíce, zatímco  Základní/Vylepšené balíky obrázků jsou znovu účtovány ve chvíli, kdy provedete poslední stažení, nebo několik dní před vypršením jejich roční platnosti (podle toho, co nastane dříve).

V případě jakýchkoli dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat. Rádi vám pomůžeme!

  • Pomohl vám tento článek?

Nedaří se vám najít to, co hledáte?