Jak mohu odstranit svůj účet u Shutterstock?

Navzdory výhodám, které účet Shutterstock přináší, mohou nastat situace, kdy jej budete potřebovat zrušit nebo ho budete chtít úplně odstranit. Vzhledem k zákonným omezením souvisejícím s obsahem, který máte k dispozici, můžete bohužel celý účet smazat pouze s pomocí zástupce společnosti Shutterstock.

 

Žádost o smazání účtu můžete podat ve spodní části stránky Profilu účtu. Pokud nemáte žádný aktivní plán předplatného, budete požádání o zaslání žádosti na e-mailovou adresu privacy@shutterstock.com. Odpověď pak můžete očekávat do 30 dní od podání žádosti. Pokud váš účet nemá historii stahování, všechna vaše data budou z našeho systému odstraněna. Pokud jste si někdy zakoupili licenci na nějaký obsah z Shutterstock, jsme ze zákona povinni uchovat určité údaje o historii licencování i po smazání vašeho účtu.

 

Pokud máte nějaký aktivní plán předplatného, obraťte se prosím na naše zástupce zákaznické podpory a my vám se zrušením účtu pomůžeme. Pamatujte na to, že po smazání vašeho účtu ztratíte přístup ke všem zbývajícím stahováním, jakož i k vaší historii licencování.

  • Pomohl vám tento článek?

Nedaří se vám najít to, co hledáte?