Skiftende ansigter

2012 blev året, hvor billedet af de 25 mest populære downloads af mennesker for første gang nogensinde blev multikulturelt. I år indeholder top 25 fem billeder af mennesker med vidt forskellige baggrunde. Ved at få indsigt i downloads og søgninger på Shutterstock kan du finde ud af, hvordan virksomheder og marketingbureauer formår at tiltrække nye kunder.

I år regner man med, at verdens befolkning stiger til 7,3 mia. mennesker, og søgninger efter etnisk baggrund er steget i forhold til sidste år.

Fra Mellemøsten
+27%
Afroamerikaner
+24%
Asiatisk
+19%
Latinamerikaner
+17%
Indianer
+16%
Kaukaser (hvid)
+15%
Japansk
+15%
Kineser
+10%

Billeder af kvinder er gået frem med 13 % sammenlignet med sidste år.

Kvinders rettigheder er blevet væsentlig mere populære, når man ser på antal downloadede billeder med tilknyttede nøgleord i Tyrkiet, Mexico, Australien, Indien, Storbritannien, Brasilien og USA.

Efter alder

Spædbørn og børn i det hele taget ser ud til at sætte deres markante præg på den kreative verden i 2015, idet der er langt flere downloads med dem i alle regioner i verden.

De fem hurtigst voksende markeder for billeder af teenagere ligger alle i Asien: Japan, Filippinerne, Indonesien, Vietnam og Thailand.

Der er tre gange så mange downloads af 20-årige end af 60-årige.

Billeder af mennesker i trediverne og fyrrerne er mest populære i USA, Brasilien, Storbritannien, Australien og Mexico.

Moden, ældre, gammel og senior er populære nøgleord for 50- og 60-årige.

Næsten 100 lande downloadede mindst et billede af en transseksuel i første halvdel af 2015 med USA og Storbritannien i spidsen.

Familie og venner

Familiens kærlighed og vennernes beundring er helt tydelig med det voksende antal billeder, der er blevet valgt i forhold til sidste år.

Billeder af mænd vokser lige så hurtigt som billeder af kvinder: +13 % i forhold til sidste år.

Billeder af mænd vælges dobbelt så mange gange som billeder af kvinder.

Point of View

Med optagemetoden point of view ser vi nu verden fra et nyt perspektiv i alt fra actionsport til fædre, der skubber deres datters gynge. Her er en video, som indfanger nogle af vores favoritter i samlingen.

Se de videoklip, der blev brugt til Point of View.

For at få flere oplysninger om data i undersøgelsen skal du kontakte: press@shutterstock.com.

Opdag Shutterstock

Billeder. Video. Musik.
Find det, du leder efter - royaltyfrit.