Festmåltid

Vi har gennemgået forskellige tilbud fra Shutterstocks samling af billeder, videoklip og musiknumre, for at finde de friskeste tendenser inden for mad og drikke.

Rul ned

Rustik

Dan Kluger
Dan Kluger

Min madfilosofi er enkel: det er godt, rig i smag og spændende mad at spise, der er baseret på anvendelse af årstidens og lokale råvarer.

Kridttavler, naturlige træ-overflader, og landlige, æstetiske menuer, annoncer og design.

Ren mad

Jonathan Neman, Nathaniel Ru, Nicolas Jammet
sweetgreen

Vi tror på anvendelsen af lokale sæsonvarer og er dedikeret til det søde liv. Vi samarbejder med bønder, der ligesom os værdsætter bæredygtighed og samvittighedsfulde fremgangsmåder.

Økologiske og sunde fødevarer er blevet stadigt mere populære, med sunde livsstile der skinner igennem i vores samling.

Simple klassikere

Daniel Holzman
The Meatball Shop

Jeg kan godt lide mad, der er enkelt, ligetil og lækkert. Hvis du bruger gode ingredienser, behøver du ikke at gøre meget for at lave noget særligt. Mit motto er at gøre det på den enkleste måde, og hvis det smager fantastisk, så er der ingen grund til at komplicere tingene.

Stilen med at vende tilbage til det grundlæggende med burgere, gryderetter, og enkelhed er en klassisk trend.

Alt du kan spise

Fra prima højreb til acai, disse 30 efterspurgte emner er på forkant med, hvad der er populært på tværs af hver af de store fødevaregrupper.

Frugter og grøntsager

Disse ernæringsmæssige fornødenheder har været at finde på menuer over hele verden i tusinder af år, og de er stadig lige så populær som nogensinde.

Jackfrugter+134 %

Durian+131 %

Feijoa+127 %

Brede bønner+124 %

Acai+121 %

Persimmon+97 %

Kale+94 %

Okra+75 %

Roer+66 %

Kikærter+63 %

Amanda Cohen
Dirt Candy

Der er tusindvis af fisk og skaldyr-restauranter i New York og hundredvis af bøf-restauranter, men Dirt Candy er den eneste restaurant, der kun handler om grøntsager. Dens køkken er mit laboratorium, hvor jeg hele tiden presser grøntsagerne, for at se hvor store, fede, smagsfulde og sjove de kan være.

Brød og ost

Forskellige teknikker kan lave enkle og traditionelle ingredienser om til kulturelt unikke fødevarer.

Minas+226 %

Quinoa+105 %

Lye+85 %

Roti+68 %

Hytteost+63 %

Mascarpone+59 %

Croissant+58 %

Paneer+57 %

Gorgonzola+55 %

Ciabatta+53 %

Russell Brown
Creative About Cuisine

Min madlavning er baseret på at bruge årstidens aller bedste råvarer og behandle dem på en måde, der forbedrer smag og teksturer, uden over-komplicere en ret. Jeg læner mig mod klassiske smagsparringer og undgår teknikker for teknikkens skyld.

Kød

Kødforbruget kan variere fra land til land, men protein er den vigtigste del af næsten ethvert middagsbord.

Prima højreb+145 %

Churrasco+124 %

Vildt kød+105 %

Shawarma+86 %

Souvlaki+69 %

Judy Haubert
Judy Haubert

Jeg kan godt lide at skabe en følelse af intimitet mellem maden og seeren, som om nogen lige er trådt væk fra bordet, og du fanger et glimt af det ubevogtede øjeblik. Det er vigtigt at engagere publikum med hver scene, for at finde en balance mellem at være tilgængelig og spændende på samme tid.

Lækkerier

Uanset om det er den sukkerholdige slutning på et måltid eller den søde start på en dag, er det pærelet at falde for disse lækre billeder.

Mochi+70 %

Karamel+67 %

Parfait+65 %

Pavlova+57 %

Donut+53 %

Gademarked

Den mest direkte vej til en regions kultur er gennem dens gademad, fødevarer lavet til at spise på farten, et dagligt syn i deres hjemlande.

Gademarked

Flávio Rodrigo David
Kebab Street Food

Efter min mening, er Gademad en bevægelse for demokratisering af god mad og at bringe det til folket. Det er varieret og stadigt skiftende, hvilket gør det mere tilgængeligt for forskellige kulturer. Derudover er gademad en personlig oplevelse, der giver mig mulighed for at møde mine kunder, dele min historie og lære om dem.

Vietnam Pho

+149 %

Japan Okonomiyaki

+127 %

Colombia Empanada

+93 %

Tyrkiet Doner kebab

+89 %

Frankrig Crepes

+53 %

Rusland Blini

+39 %

Mexico Taco

+40 %

Canada Poutine

+36 %

Forenede Arabiske Emirater (UAE) Kebab

+31 %

Israel Falafel

+31 %

Håndværks-øl

Om du elsker øl eller ej, så flyder denne bevægelse over hele verden.

Håndværks-øl

Oliver Wesseloh
Kehrwieder Kreativbrauerei

En øl skal være spændende, der bør være en masse at opdage ved at lugte til den og smage den. Den skal være imponerende og efterlade et positivt, varigt fodaftryk. Bryggerierne bag øllene er autentiske figurer for mig, der ligger en masse hjerte i deres arbejde, tør at prøve nye ting og kun brygger de øl de brænder for.

Ale+31 %

Tønde+38 %

Lager+41 %

Byg+41 %

Bryggeri+58 %